AKCIÓS zenit polikarbonát fedés

Szélesség: 3,0- 5,5 méter között

Magasság: 1,15 - 1,70 (Standard), 0,77 - 0,92 (Flat) méter között (szélességtől függően)

A Zenith medencefedéseket kétféle típusban, a köríves Zenith Standard és a laposabb vonalvezetésű, kosárgörbe keresztmetszetű Zenith Flat formákban gyártjuk. Mindkét medencefedés típus rendelhetô légkamrás polycarbonát (Thermo), illetve víztiszta átlátszóságot biztosító tömör SAN /styrol-akryl-nitril/ (Clear) üvegezéssel.

Alapkivitelben választható fémszerkezet színek a natur-eloxált vagy fehér RAL 9010 porfestett kivitel. A fedés legnagyobb elemén található függôleges végfal ajtóval nyitható és osztottan három önálló elemként gyorsan és kényelmesen eltávolítható. A legkisebb elemen található végfal emelt kivitelű, alul gumitömítéssel záródik a járófelülethez, ezért a végfal bontása nélkül is mozgatható.

A Zenith medencefedéseket egy forradalmian új, szellemes és nagyon biztonságos szegmens tájoló-záró szerkezettel szereljük. Ez a rendkívül innovatív megoldás funkcionálisan egyesíti a mozgó medencefedés-szegmensek sínpályán történô tájolását, azaz helyes pozicionálását és rögzítését, illetve zárását egy szerkezeti elemen belül.

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ ÁRAK:

23.929 - 33.850 Ft+ÁFA / lefedett m2 között


Nincs listázható termék ebben a kategóriában.
1173 Budapest, Ferihegyi út 206. (Ásvány u. sarok)
Tel: (+36 1) 257-3731; (+36 1) 256-9622
Email: Info@KertBerendezes.hu
Charley AjandekSarok